Om Skafferi Värmland


VÅR IDÉ

Skafferi Värmland samlar det  bästa från värmländska gårdar, mat- och dryckesproducenter under ett  & samma tak. Tillsammans vill vi göra det enklare för dig att hitta schyst & bra närproducerad mat och dryck. Vi företräder i dagsläget ca 40 värmländska producenter för vilka kvalitet och öppenhet är helt avgörande i mötet med en medveten och växande målgrupp konsumenter som ställer höga krav på närproducerade livsmedel. 

Skafferi Värmland hjälper konkret handlare, restauratörer & det offentliga att möta kundernas växande intresse för mat som odlas, föds upp eller förädlas i trakten där man själv lever och bor. Samtidigt vill vi underlätta för de småskaliga producenterna att nå ut med sina varor till en bredare målgrupp. Du hittar våra produkter i vår webbshop samt i de flesta COOP & ICA-butiker i Värmland.

VÅRT KÖTT

Vi köper bara kött från slakterier som kan leverera från värmländska gårdar. Då det i dagsläget saknas ett större slakteri i Värmland samarbetar vi med de två största aktörerna som finns i närområdet dvs Närke Kött & Dahlbergs Slakteri. Härigenom köper vi alltid i första hand köttdetaljer från utvalda värmländska gårdar (ca 90%) och när det råder brist, endast svenskt kvalitetskött från närområdet. Allt konsumentkött från Skafferi Värmland som säljs i butik och på vår webbshop är värmländskt & gårdsmärkt. Som kund ser du naturligtvis alltid varifrån köttet kommer på våra etiketter. 

Välj närproducerat från Skafferi Värmland du också – för en god sak!


Värmlands Skafferi AB

Org.nr: 559014-1809

Montörsgatan 2, 653 43 Karlstad

Telefon: 054 454 07 90